shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Help! Renner zoekt gastgezin!

kamers.jpg

Het is bekend dat het bestuur van DRC de Mol weer meer werk wil maken van de talentontwikkeling. We zijn dan ook recent begonnen met de eerst stappen bij alle categorieën. Een eerste doelstelling is om z.s.m. een eigen Elite/belofte team op te starten wat een leuk programma biedt aan onze talenten. In het begin hebben we daar ook wel instroom nodig van andere renners. Dat is dan ook de reden van dit bericht.

 

Een redelijk aantal buitenlandse renners heeft ons al benaderd om toe te treden tot onze ploeg. Zo is er een Duitse renner, die overigens perfect Vlaams praat, die heel graag zou willen instromen in ons project en ook perfect zou passen. Om dit te realiseren zoeken we dus eigenlijk een gastgezin/kamer waar hij tijdens het seizoen zou kunnen verblijven, op en neer rijden is gewoon te ver en te vermoeiend. Uit ervaring kan ik zeggen dat het een mooie aanvulling kan zijn voor de ploeg maar ook vaak voor het gastgezin.

 

Dus heb je een kamer en zou je wel een gastrenner tijdelijk willen helpen, een vergoeding is bespreekbaar, of weet je ergens een goedkope kamer te huur in onze regio laat het mij weten, zodat we kunnen kijken of het past. De leeftijd is rond de 24 jaar.

Alvast bedankt voor jullie hulp.