shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cross bij de GP Cycling Waardrenner

rsz_waarren2

De Waardrenner tekende voor de tweede cross in de GP Cycling veldrit competitie. Er was een mooi rondje met veel (korte) bochten uitgezet, waardoor de stuurvaardigheid goed kon worden aangesproken.
Ook hier gaven de Moldames Annieta, Dagmar, Iris en Anneke acte de présence. Bij de start kwam Dagmar goed mee en kon bij Iris en Anneke in de buurt blijven. Naarmate de wedstrijd vorderde zakte ze wat weg op de stukken waar veel snelheid gemaakt kon worden, maar in de bochten liet ze zien, dat dit haar wel ligt. Annieta moest het vooral hebben van haar duurvermogen, wat hier goed van pas kwam. Iris reed een slimme race door haar krachten goed te verdelen. Na wat stuivertje wisselen liet ze in de laatste ronde zien, dat ze haar wedstrijdritme weer te pakken krijgt. Anneke was misschien wel iets te hard van start gegaan in de hoop een paar dames te lossen, wat haar tegen het einde een beetje opbrak.
Iris was met een 5e plaats de beste Mol, gevolgd door Anneke (7e), Annieta (10e) en Dagmar 12e).
Volgende week wordt er op het parcours van Trias Den Haag gecrosst.

 


De foto’s zijn opnieuw van HANS STEEKERS