shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

GP cycling veldrit competitie bij HSK Trias

rsz_gpcycling2

HSK Trias tekende voor de 3e rit in de cyclus van het veldrijden in Zuid Holland. Een mooi, technisch rondje met heel wat kleine hoogteverschillen, waar nauwelijks mogelijkheid was voor een beetje herstel.
De 4 Moldames, Iris, Dagmar, Annieta en Anneke stonden gemotiveerd aan de start. Helaas verliep de koers voor Dagmar minder goed: zij kwam bij het oprijden van een stuk asfalt vervelend ten val en moest uiteindelijk de strijd staken. Jammer, want ze reed heel mooi in de middenmoot. Annieta had een mindere dag, kwam geen moment lekker in de wedstrijd en reed in de achterhoede naar de streep. Iris was tijdens het inrijden gevallen en maakte in de wedstrijd teveel foutjes naar haar zin, maar wist zich wel in de top tien te handhaven. Anneke had een trage start en moest flink doorbuffelen om wat verloren plaatsen goed te maken. Zij was de beste Mol vandaag.
Helaas zijn de juiste uitslagen ten tijde van het schrijven van dit stukje nog niet online.

De foto’s zijn dit keer van “Foto Koos” – Koos ‘t Hart.