shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Bart Hordijk naar Development Team DSM

De kogel is door de kerk. Bart Hordijk is de komende 2 jaar in de kleuren van de opleidingsploeg van Team DSM te bewonderen.

Afgelopen seizoen won Bart een etappe en het eindklassement in La Cantonale Juniors, het eindklassement in de Boucles de l’Oise Juniors en de GP Ernest Beco.

Bart denkt dat de werkwijze van de ploeg goed bij hem past. “Ze hebben bewezen goed te zijn in talentontwikkeling en ik wil profiteren van hun kennis om mezelf te verbeteren. Ik kijk ernaar uit om in een professionele omgeving te werken met nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Ook wil ik mijn klim- en tijdrijderskwaliteiten verder verbeteren om zo mezelf in de toekomst te ontwikkelen tot een klassementsrenner”.