shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucas Janssen naar BEAT Cycling

BEAT Cycling heeft vandaag Lucas Janssen als nieuwe aanwinst gepresenteerd.

Lucas kwam dit jaar uit voor DRC De Mol op de weg en Parkhotel Valkenburg – ZZPR.nl – Orange Babies Cycling Team in het veld. De piepjonge renner werd geselecteerd voor de WK-wegwedstrijd in Vlaanderen en wist de wedstrijd ook uit te rijden.

De nieuwe toppers
“We hebben heel bewust voor Lucas gekozen. Na dit seizoen vertrekken een aantal van onze oudere renners en daarom zijn we gaan kijken naar nieuwe (jonge) renners met veel potentie, om de nieuwe toppers te worden. Lucas heeft veel potentie en past enorm goed in het BEAT-profiel. Hij heeft de laatste jaren veel gecrosst, meerdere nationale titels gepakt en wil nu wat meer focussen op de weg.”, aldus teammanager Geert Broekhuizen.