shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Podium voor Iris bij RWC Ahoy!

Vandaag wist Iris op het blubberige parcours van RWC Ahoy naar een prima 3e plaats te rijden. Na een flitsende start wist Iris haar toppositie met verve te verdedigen, al moest ze in de laatste ronde alles uit de kast halen om niet net naast het podium te vallen.
Het parcours van Ahoy is het afgelopen jaar grondig aangepakt; alle ingrediënten voor een veldrit zijn gerealiseerd. De deelnemers kregen achtereenvolgens 2 treden, 2 balken en een meterslange zandbak voor de wielen. Vervolgens een trap, schuine kanten, een paar scherpe klimmetjes en veel glibberen en glijden. Voor de lopers waarschijnlijk prima te doen, maar voor ondergetekende was het een beetje te zwaar.
Annieta reed een sterke wedstrijd en wist het Anneke knap lastig te maken. Diverse keren werd er van plekje gewisseld, waarbij Anneke uiteindelijk aan het langste eind trok, door de hele zandbak een keer rijdend te overwinnen.
Dagmar wist een tijdlang in hun spoor te volgen, maar zakte tegen het eind van de wedstrijd wat terug.
Iris 3e, Anneke 6e, Annieta 7e en Dagmar 9e.