shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand rijgt ook SP-Niel aan zegekar

Na haar recente zege van de Europese titel heeft Lucinda Brand ook de superprestigewedstrijd in Niel op haar naam geschreven. De Dordtse veldrijdster scoorde hiermee een “straight triple”, immers de laatste drie edities van deze populaire Jaarmarktcross vielen allen ten prooi aan onze Molrenster.

Lucinda kende in Niel een moeizame start en passeerde bij de eerste doorkomst in tiende positie met een achterstand van 14 seconden op de goed gestarte klassement leidster Denise Betsema en de verrassend goed rijdende Annemarie Worst. Zoals wel vaker vond Lucinda al snel de juiste tred en voegde zij zich halverwege de wedstrijd bij de koploopsters. Aangezien de eerstvolgende achtervolgers, Yara Kastelijn en Ceylin del Carmen Alavarado, toen al op flinke achterstand streden, was al snel duidelijk, dat het Nederlandse toptrio de podiumplaatsen in de Jaarmarktcross in Niel onder elkaar ging uitvechten. Uiteindelijk bleek onze Europees – en wereldkampioene over de langste adem te beschikken en de minste fouten te maken. 777-renster Annemarie Worst veroverde een knappe 2e plaats. De in de finale wat afgezakte Denise Betsema werd derde en handhaafde hierdoor nipt haar leiderspositie in het superprestige klassement, slechts op 1 punt gevolgd door Lucinda.

klik HIER voor de daguitslag

klik HIER voor het Superprestige klassement