shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

GP Cycling veldritcompetitie Avanti

annekelub23nov169 annekelub23nov

Afgelopen zaterdag had Avanti in Alphen a/d Rijn er met succes alles aan gedaan om de wedstrijden van de GP Cycling veldritcompetitie door te kunnen laten gaan. De telkens weer veranderende coronaregels vergen veel inspanningen van de organisatie(s); top dat dit tot nu toe steeds weer lukt!
Het terrein bij Avanti is eigenlijk heel beperkt; knap dat er toch zo’n gevarieerd parcours kan worden uitgezet, met bochten, trap, zandbak en de geluidswal met dit keer de meest steile afdaling. Dagmar liet zien daar geen vrees voor te hebben en reed tijdens de verkenning direct zonder aarzeling naar beneden!
Annieta kende een heel goede start, maar durfde nog niet voldoende door te zetten. Ook Iris was goed vertrokken, maar kreeg tijdens de wedstrijd wat last van maag/darmen. Ze eindigde alsnog heel keurig als 4e. Annieta, Dagmar en Anneke eindigen respectievelijk als 7e, 8e en 9e.

Helaas ontbraken de hoffotografen zaterdag, daarom een foto van een recente Mol-Delta competitie van Adri Digitalphoto, door Wilco Smetsers