shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Iris glibbert naar 3e plaats in een modderig Ridderkerk

mol2 mol3 mol4 mol5 mol1_169

Tijdens de wedstrijd van de GP Cycling crosscompetitie heeft Iris beslag weten te leggen op de derde plaats.Door de regen was het parcours in het Gorzenpark een waar veldritparcours: de modder zorgde veel stabiliteitsproblemen bij de rijders en helaas ook veel materiaalpech aan de fietsen. Toch mocht dit de pret bij de Molrensters niet drukken.
Iris kon iedere ronde gebruik maken van een door haar moeder (in de sloot schoongespoelde) fiets en zette een stabiele wedstrijd neer met een goede start en weinig foutjes. Ook Annieta reed een prima wedstrijd. Na een wat mindere start begon zij een inhaalrace en liet zien dat haar techniek week na week verbetert en dat zij ook over een meer dan goede inhoud beschikt.
Dagmar kwam halverwege de wedstrijd ook goed op stoom, het glibberen door de modder ging haar goed af en ze wist ook Anneke op achterstand te rijden. Helaas door een kettingprobleem moest ze toch een weer een plaatsje toegeven.
Anneke had wat meer last met de modder, moest een aantal keren stoppen om de fiets een beetje moddervrij te krijgen, maar had het erg naar haar zin op de schuine modderkant.
Uitslag: Iris 3e, Annieta 5e, Anneke 6e en Dagmar 8e.

Met dank aan Henk Harrevelt (harfoto.nl) voor het maken van de foto’s.