shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Thuiswedstrijd voor Molrensters

IMG_8130 IMG_8129 IMG_8133 IMG_8134

Naar de wedstrijd op ons eigen Molparcours in de GP Cycling veldritcompetitie werd reikhalzend uitgekeken. Er stonden dit keer dan ook maar liefst 5 dames aan de start: naast het bekende viertal gaf ook 1e jaars nieuwelinge Maud van Izerloo acte de présence.

Bij de start waren Anneke, Iris en Annieta heel goed weg, maar in de extra lange aanloop wilden meer dames vooraan rijden en zaten ze een beetje in het gedrang bij het opdraaien naar het veld. Alle Moldames verloren daarbij wat plaatsen, waar Iris zich het best van wist te herstellen. Zij reed naar een 4e plek en neemt daarmee de leiding in het algemeen klassement over.
Anneke reed naar een 10e plek, Annieta, die tegen het eind nog een vervelende schuiver maakte, werd 11e, Dagmar 13e en Maud 14e.

De foto’s zijn van Henk Harrevelt. Voor meer foto’s zie Harfoto.nl
Bedankt Henk, voor het beschikbaar stellen van de foto’s; ook vorige week waren de foto’s van Harfoto!