shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas neemt afscheid met P7 in Rucphen

selena1 IMG-20211220-WA0026.jpg

Zo sta je in je DRC de Mol tenue aan begin van je 1ste veldseizoen en zo trek je in Rucphen voorlopig voor de laatste keer je moltenue voor een veldrit aan. Normaal zouden er nog 2 wedstrijden zijn geweest maar helaas door de maatregelen van het corona beleid is dit niet meer mogelijk. Er stond een sterk veld in Rucphen aan de start met dit keer ook rensters uit het buitenland 1ste en 2de jaars nieuwelingen. Selena kwam wat lastig weg maar kon daarna snel weer opschuiven naar voren en wist zich 1ste ronde naar voren te werken en koppositie over te nemen. Dit moordend tempo was beetje te veel van het goede en ze zakte terug naar p3. De rondes ernaar zakte ze terug naar p5 Inmiddels waren de verschillen voor p4 t/m p8 klein en kon het nog alle kanten op. Laatste ronde met 3 rensters de zandbak in. Dit gedeelte kwam Selena elke ronde goed door. Waar rensters voor haar links de lijn pakte Selena slim de rechterkant. Deze renster kwam niet goed door de zand bak en kwam vol naar rechts. Resultaat, Selena kwam tot stilstand tegen een paaltje met daarbij een paar flinke japen rijker op bovenbeen. Ze verloor gelijk de aansluiting en kwam op p7 binnen. Enigszins teleurgesteld kwam ze over de finish maar goed hoort ook bij de cross. Later de dag zou bekend worden dat dit voorlopig de laatste wedstrijd zou zijn in de molkleuren. Niet de manier waarop we afscheid wilden nemen maar gezien de situatie is het helaas niet anders. In Januari zal ze deel gaan uitmaken van talentcycling. Selena zal nog wel basislid blijven dus helemaal afscheid nemen doet ze niet en zal nog veel op drc de mol aanwezig zijn. Met veel plezier kijken we terug op een mooie periode en willen hierbij iedereen bedanken.