shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

13e seizoenzege voor Lucinda in Azencross

In de Azencross van Loenhout, meetellend voor de X2O trofee, boekte Lucinda Brand alweer haar 13e overwinning van het veldritseizoen. Op het door de regen zeer glibberige parcours, kwam de wereldkampioene na de eerste schermutselingen op kop in gezelschap van Denise Betsema en ploeggenote Shirin van Anrooij. Achter dit trio trachtte Annemarie Worst nog haar karretje aan te hangen, maar alle andere tegenstanders, waaronder Belgisch kampioene Sanne Can’t en Nederlands kampioene Ceylin del Carmen Alvarado verkeerden al op een onoverbrugbare achterstand.
In de strijd om de overwinning was het voortdurend stuivertje wisselen tussen Betsema en onze Molrenster, waarbij Lucinda zich gesteund voelde door de aanwezigheid van haar Baloise Trek ploeggenote Van Anrooij. In de laatste omloop zette Lucinda haar concurrenten nog eens extra onder druk en kon zij een beslissend gat slaan. Vervolgens liet de Dordtse zich deze kans niet meer ontnemen en reed een sterke solo richting aankomstlijn, om zo haar 13e zege op te tekenen!
Uitslagen en standen: