shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda start nieuwjaar met dubbele zege

Het nieuwe jaar is voor Lucinda Brand zeer succesvol gestart! Op nieuwjaarsdag zegevierde de wereldkampioene in Baal, de woonplaats van haar teammanager Sven Nys. Op het door de overvloedige regenval loodzware parcours rond de Balenberg stuitte de Dordtse op de zeer sterke Nederlands kampioene Ceylin del Carmen Alvarado. Het duurde tot ver in de laatste omloop vooraleer Lucinda haar opponente op achterstand kon zetten en zo haar 14e seizoenzege binnensleepte. In het hier geldende X2O klassement, dat op tijd verreden wordt, naderde Lucinda klassementsleidster  Denise Betsema, die als derde finishte tot op 46 seconden.
‘s Anderendaags stond onze Molrenster alweer aan de start van de 14e manche van de wereldbeker in het Zeeuwsvlaamse Hulst.
Na een enigszins matige start, rukte onze Merwerenster steeds verder op in het rennersveld. Nadat ze in de voorlaatste ronde de Hongaarskampioene Kata Blanks Vas was gepasseerd, kon Lucinda met succes op achtervolging naar de zeer sterk rijdende leidster Puck Pieterse. Laatstgenoemde werd achterhaald en ook ter plaatse gelaten, waardoor Lucinda alweer haar 6e wereldbekerzege kon laten optekenen!
Uitslagen en standen: