shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Podium voor Annieta in GP Cycling veldrit!

30jan2021_1 30jan2021_2 30jan2021_3 30jan2021_4

Zaterdag wist Annieta voor het eerst in haar prile carrière een podiumplek te behalen. Met een vertraging van een paar weken vanwege weer een nieuwe lockdown, werd afgelopen zaterdag dan toch de laatste wedstrijd van de GP Cycling cyclus verreden .
Annieta, die pas dit seizoen haar eerste schreden op crossgebied zette, ging als 4e het veld in, wist al snel een plek op te schuiven om deze ook niet meer af te staan. Zo reed ze naar de 3e plaats op het ereschavot en dat geeft veel voldoening. .
Ook Dagmar stond namens de Mol aan de start. Opnieuw had ze een bliksemstart en dook als 2e het veld in. Door een paar schuivertjes moest ze uiteindelijk genoegen nemen met de 5e plek.
De dames Iris en Anneke ontbraken, waardoor Iris haar koppositie moest prijsgeven en Anneke zich 2 plaatsen zag duikelen in de eindklassering.
Alle deelnemende moldames telden mee in de top tien van het eindklassement.

2e: Iris
6e: Anneke
8e: Annieta
9e: Dagmar

Daarmee komt een einde aan weer een mooi crossseizoen, waar helaas – maar gelukkig slechts – enkele wedstrijden geen doorgang konden vinden.
Hulde voor de mensen van RWC Ahoy; zij bleven paraat staan om de GP Cycling veldritcompetitie waardig te kunnen afronden.

Dank voor de foto’s , ditmaal door Koos ‘t Hart gemaakt