shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Clean sweep voor Lucinda Brand

Lucinda Brand is er net als vorig seizoen in geslaagd om de drie belangrijkste klassementen van het veldritseizoen op haar naam te schrijven. Enige weken geleden wist Lucinda zich al verzekerd van de winst in de wereldbeker. Zaterdag zegevierde de Europese kampioene in de Telenet Superprestige veldrit in Gavere . Hierdoor stelde de Dordtse meteen de eindzege veilig in het lucratieve Superprestige klassement. Haar naaste belagers Denise Betsema en Annemarie Worst eindigden respectievelijk op geruimeachterstand als tweede en derde.
Zondag was in Brussel de afsluitende manche van de X2O-TROFEE. Lucinda verdedigde in het klassement een voorsprong van bijna 3 minuten op Denise Betsema.
Hoewel de Texelse opponente van Lucinda zich geweldig thuis voelde op het universiteitsterrein in Brussel, kwam de eindzege voor Lucinda nimmer in gevaar. Betsema zegevierde weliswaar met een overtuigende solo, maar Lucinda finishte de veldrit ondanks een slippartij als tweede op slechts 28 seconden achterstand. Na de enigszins teleurstellende 2e plaats op het wereldkampioenschap in de Verenigde Staten toonde onze Molrenster zich uiterst tevreden over haar seizoen met haar winst in alle klassementen! Komend weekend sluit Lucinda haar succesvolle veldritseizoen af met zaterdag de veldrit in Sint-Niklaas en zondag de sluitingscross in Oostmalle. Een week later start de Dordtse haar wegseizoen in de Italiaanse Strade Bianche.
 
Uitslagen en standen: