shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda sluit succesvol veldritseizoen in stijl af.

Met twee podiumplaatsen in het afsluitende weekend van het veldritseizoen heeft Lucinda Brand haar crossseizoen op verdienstelijke wijze beëindigd. Afgelopen zaterdag soleerde onze Europese kampioene op het provinciaal recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas naar haar 20e seizoenzege in de daar verreden Waasland Cross. Op het eindpodium werd de Dordtse geflankeerd door Annemarie Worst en Denise Betsema, die op geruime achterstand achtereenvolgens als 2e en 3e eindigden.
Zondag leek Lucinda in de sluitingsprijs van Oostmalle ondanks een slechte start weer een gooi naar de overwinning te doen. Met twee ronden voor de wielen sloot onze Molrenster aan bij de sterk acterende koploopster Annemarie Worst. In de afsluitende laatste omloop maakte onze Merwerenster echter een slipper en moest zij de overwinning afstaan aan de kranig strijdende Worst. Ook Betsema passeerde de moegestreden Europese kampioene nog, waardoor Lucinda haar succesvolle veldritseizoen met een eervolle 3e plaats beëindigde.