shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Rogelli Fietstype Quiz

Zoals jullie weten staat Rogelli voor Enjoy The Distance. Genieten van de omgeving, van de kilometers die je samen aflegt en van het gezelschap van je vrienden. Een groepsrit is nooit saai, zeker niet met je wielerclub!

Vaak zijn het dezelfde die de route plannen, zorgen voor gezelligheid of juist de verkeerde afslag nemen. Maar wat is jouw rol eigenlijk binnen het peloton? Doe de quiz van Rogelli en kom erachter wat voor fietstype jij bent! Daag ook zeker je fietsvrienden uit om de quiz in te vullen.

Wie is de kletskous van de groep? En wie de data-analist? Misschien komen er bekende bijnamen voorbij of brengt deze quiz jullie op nieuwe ideeën! Met de uitslag van deze grappige quiz met een knipoog, is de toon voor de volgende groepsrit in ieder geval gezet. Jullie volgende #enjoythedistance-moment start weer vanaf de gebruikelijke verzamelplek. Al zal je dan waarschijnlijk niet bij je voornaam genoemd worden…

Doe de Quiz op : https://rogelli.com/fietstypes