shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucas Janssen Clubkampioen

Dinsdag 21 juni was weer de dag van het clubkampioenschap. Het weer was uitstekend waardoor er veel renners aanwezig waren om te proberen de felbegeerde bokaal mee naar huis te nemen.

Na de neutralisatie werd de gashendel gelijk helemaal opengedraaid. Er ontstond een kopgroep van 12 renners die al na 25 minuten door toedoen van Lucas Janssen gedecimeerd werd tot een kopgroep van 5. Deze 5 reden zo hard door dat het peloton in no time gedubbeld werd.

Het clubkampioenschap werd uiteindelijk in de laatste ronde een duel tussen Casper van der Wulp en Lucas Janssen. Lucas was in de sprint net iets sneller waardoor hij voor de tweede keer op rij clubkampioen werd.

Uitslag:

  1. Lucas Janssen
  2. Casper van der Wulp
  3. Daan den Breejen

De voledige uitslag vind je hier.

De lijst met alle clubkampioenen van DRC De Mol.