shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote prijs DPX Power

André Huijzer wint de Grote prijs DPX Power

Van de zinderende hitte van twee dagen geleden was niets meer te merken en na twee dagen afkoelen is het weer prima wedstrijd-weer geworden. De Grote prijs DPX Power wordt vanavond beslist onder een dik pak wolken, 15 graden en af en toe een klein beetje motregen. Maar nét niet genoeg om het parcours nat te maken. Prima weer dus én er valt een mooie prijs te winnen vandaag.

18 renners stonden om 19:00 aan de start en net als vorige week zeg ik het er toch weer bij: Het mag wel wat drukker. Er is plek zat op het parcours en de Club van 500 competitie zijn absoluut mooie wedstrijden, iedere week weer. Dus, we zien jullie graag volgende week!

Na de gebruikelijke twee ronden neutralisatie werd er opgeschakeld en kon de wedstrijd beginnen.

Met een kleinere groep renners wordt het wedstrijdverloop vaak wél wat interessanter en absoluut zwaarder. Het kan sneller uit elkaar vallen en het kan soms flink aanpoten zijn om in de groep te blijven. Schuilen gaat bijna niet. Tijdens de wedstrijd viel het ook meerdere keren uit elkaar in grotere of kleinere groepjes. Maar de afstand was steeds net niet groot genoeg en na vereende krachten kwam de groep toch steeds weer bij elkaar. Toch vielen er enkele renners uit de groep en die werden al snel op een ronde gezet.

Nadat bijna iedereen van de 18 renners het wel één of meerdere keren geprobeerd heeft, soms alleen, soms met compagnons, was de groep drie ronden voor het einde nog steeds bij elkaar. Twee ronden voor het eind lukte het drie renners dan toch om los te komen van de groep. Zij bleven tot nét voor de eindstreep bij elkaar en in de eindsprint is het André Huijzer die de Grote prijs GPX power binnen sleept.

Bij de nieuwelingen hebben we vanavond geen deelnemers dus geen winnaar.

Uitslag bij de A Categorie:

  1. André Huijzer
  2. Martijn van der Laan
  3. Casper van der Wulp