shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Klijnhout fietsen

Alle ingrediënten voor een taaie wedstrijd op donderdagavond kwamen weer bij elkaar tijdens de Grote Prijs Klijnhout fietsen: Een klein groepje van 20 renners met daarbij een flinke handvol notoire hardrijders. Gecombineerd met een taai windje schuin tegen op het lange rechte stuk én ruim anderhalf koers. Dan weet je dat het weer zo’n avond gaat worden.

Om 19:00 mocht de groep vertrekken voor twee ronden geneutraliseerd. Dat ging nog wel. De daaropvolgende eerste wedstrijd-ronde ging ook nog. Maar daarna werd er toch echt stevig gekoerst en worden de wattages weer flink in het rond gesmeten. En dat hield niet meer op tot het einde van de wedstrijd. Het gaat daadwerkelijk weer zo’n avond worden en vanaf de derde ronde lukt het niemand meer om nog enigszins te genieten van de heerlijke zomeravond.

Aan de voorkant zijn er een uur lang verschillende pogingen om weg te rijden, maar die lopen op niets uit. De hardrijders proberen intussen continue de groep uit te dunnen en dat lukt aardig, want binnen het uur zijn er aan de achterkant al zes renners gelost.

Na een klein uurtje rijden is het Cédric de Jager die als enige deelnemer in deze categorie de overwinning pakt bij de nieuwelingen.

Na ruim een uur koersen lukt het zeven renners om de groep nogmaals flink uit te dunnen. Twee renners komen hier later nog bij en nadat de gedubbelde renners uit de wedstrijd zijn gehaald, pakt Chris Maas de Grote Prijs Klijnhout fietsen in de eindsprint.

Uitslag bij de A Categorie:

  1. Chris Maas
  2. Rick Maas
  3. Harmen Brandwijk

Uitslag bij de Nieuwelingen:

  1. Cédric de Jager