shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Joop Brand Bokaal einde van het wegseizoen

15 september werd voor de 31e keer de wedstrijd om de Joop Brand Bokaal verreden. Het was de afsluiter van weer een mooi jaar wegwedstrijden op de club met koers op zaterdag (voorjaar), maandag, dinsdag en donderdag. Vaak een goede opkomst, soms ook tegenvallend. Volgend jaar gaan we van drie dagen naar twee dagen in de week, daarover later ongetwijfeld meer.

Nu dan de Joop Brand Bokaal. Het was zoals te verwachten een tikje nerveuze koers. Dat krijg je met alle categorieën door elkaar en alleen Molleden. Wel heel leuk, allemaal van dezelfde club maar toch eenlingen die strijden om de wisselbeker. Na een rustige start werd na een minuut of tien het tempo flink opgeschroefd en viel het peloton steeds in stukken uit elkaar door de ene aanval na de andere.

Toch lukte het pas tot een kwartier voor het einde dat er een groepje definitief wegreed. Het zag er goed uit voor deze vier mannen maar in de laatste ronde kwam het peloton toch nog dichtbij. Casper van der Wulp wilde dit hoe dan ook voorkomen en perste er nog een mooie versnelling uit. Het was voor hem helaas wel net de inspanning te veel want Tijn Huberts, Sander Lodder en Harmen Brandwijk kwamen er nog in die volgorde overheen.

Uitslag:
1. Tijn Huberts
2. Sander Lodder
3. Harmen Brandwijk

Nieuwelingen:
1. Cédric de Jager
2. Cyriel Hooghwerff
3. Jayden de Jong

Vrouwen:
1. Maud van Izerloo