shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Aftrap van het cross seizoen

De eerste wedstrijd van de GP veldritcompetitie vond plaats bij RWC Ahoy. Er wachtte ons weer een gevarieerd en pittig parcours.
De Moldames stonden met 4 aan de start, waaronder nieuwelingmeisje Irene Lamens.
Dagmar en Annieta hadden een goede start, Anneke en Irene doken als laatsten het veld in. Irene reed nog een tijdlang bij Anneke in het wiel, maar raakte bij de passage van de zandstrook wat in de versukkeling, waardoor ze de aansluiting verloor.
Ook Annieta kende de nodige problemen in het zand, waardoor Dagmar de eerste Moldame in de wedstrijd was. Tegen het eind raakte het tankje echter leeg en nam Annieta, die zich goed herpakt had, die positie over. Anneke had intussen haar tempo te pakken en wist in de laatste ronde Dagmar voorbij te steken en deze positie niet meer af te geven.
Annieta Alblas 5e, Anneke Lubeek 7e, Dagmar van Wieringen 8e en Irene Lamens 11e.
Volgende week is de cross in ‘s Gravendeel.

De foto’s zijn gemaakt door Koos ‘tHart (fotokoos)