shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Annieta is op dreef!

Annieta liet zien in goede vorm te verkeren: voorafgaand aan de cyclocross was er een crossloop, die ze in haar categorie wist te winnen. Daarna fietste ze uiterst geconcentreerd naar een vijfde plek.
Iris reed haar eerste crosswedstrijd van het seizoen. Waar ze in het verleden wel eens té hard van start ging (wat ze dan later moest bekopen), wist ze dit keer haar krachten zeer efficiënt te verdelen en sleepte de vierde plaats in de wacht. Daarmee was ze de best geplaatste Moldame.
Anneke voerde haar eigen strijd en werd evenals vorige week zevende en houdt zodoende aansluiting met de favorieten in het klassement.
De schuine kant die dit jaar in het parcours was opgenomen was zeker een meerwaarde!

Auteur: Anneke Lubeek.