shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Handbreuk verstoord worldcup aspiraties :(

Worldcup aspiraties van Lucinda verstoord door handbreuk.
De voorspoedige start van het veldrit seizoen van Lucinda Brand is door een handbreuk bij een val tijdens de parcoursverkenning voor de derde manche van de worldcup in het Tsjechische Tabor danig ontwricht. De huidige Europese kampioene kan hierdoor haar tweede positie in het toonaangevende klassement helaas niet verdedigen.
Lucinda, die nochtans zeer voortvarend aan haar seizoen begonnen was met 4 podiumplaatsen, waaronder een overwinning in de Exact Berencross in Meulebeke, ziet hierdoor haar verdere planning (inclusief het verdedigen van haar Europese titel) in het water vallen.
De ongelukkige Dordtse zal maandag in het academisch ziekenhuis in Herentals door dr. Toon Claes aan haar hand worden geopereerd en hoopt daarna weer spoedig haar training te kunnen hervatten, in de verwachting opnieuw haar wedstrijd programma te kunnen vervolgen.