shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Moldames presteren in GP veldrit Den Haag

denhaag5 denhaag4 denhaag3 denhaag2 denhaag1

Bij Trias in Den Haag is een mooi rondje uitgezet voor de GP cycling veldritcompetitie, die onder zomerse omstandigheden wordt verreden.
Dagmar gaat er bij de start als een pijl uit de boog vandoor, maar weet het hoge tempo nog niet de hele wedstrijd vol te houden, waardoor ze toch wat plaatsen moet prijsgeven. Anneke komt op achterstand door het gedrang naar het schuine kantje en moet in de achtervolging. Zij pakt nog een paar plaatsen terug, maar komt uiteindelijk niet meer in de buurt van Dagmar. Iris en Annieta vechten in de voorhoede een verbeten strijd uit. Annieta start een beetje te bescheiden, maar maakt er uiteindelijk een mooie inhaalrace van en eindigt als beste Moldame. Iris rijdt de hele koers in de voorste gelederen mee, maar ziet Annieta uiteindelijk net voor zich eindigen.
Annieta 4e
Iris 6e
Dagmat 8e
Anneke 9e

Koos ‘t Hart (bekend als Fotokoos) en Henk Harrevelt (Harfoto)