shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tevreden dames in Ridderkerk

IMG_1030 IMG_1029 IMG_1028 IMG_1027 IMG_1026

Het crossparcours van Ridderkerk is ieder jaar weer een verrassing. Dit keer een snelle ronde, met wat minder moeilijke technische passages. Voor de één een voordeel, voor de ander wat minder, maar na afloop waren de Moldames allemaal tevreden met hoe er gekoerst was.
Irene had er duidelijk zin in, zij had dan ook als geen ander het parcours verkend in de afgelopen dagen en die kennis liet zich vertalen in een mooie wedstrijd.
Dagmar was in haar element: de bochtjes die genomen moesten worden, waren haar op het lijf geschreven en ook de gladde stukken kwam ze goed door.
Annieta en Iris reden beiden sterk. Voor Annieta zit het venijn nog in de technische stroken, maar ze leert snel. Iris komt juist op de snelle stukken wat kracht te kort, terwijl ze met haar techniek bij de besten behoort.
Anneke merkte al snel (na een nog heel behoorlijke start), dat de verkoudheid van de afgelopen week nog niet uit de benen was. Zij reed op halve kracht de wedstrijd uit en was de hekkensluiter van de dag.
Iris 4e, Annieta 6e, Dagmar 9e, Irene 12e en Anneke 13e.

Foto’s van Henk Harrevelt (harfoto)