shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

IJsfietsen bij DRC de Mol

5 4 3 2 1

Zaterdag speelde de strijd in de GP cycling veldritcompetitie zich af op ons eigen Molparcours. Het rondje lag er door de vorst keihard bevroren bij, maar gedurende de eerste wedstrijd werd het bovenste laagje wat zachter, waardoor het steeds gladder werd.
Dagmar had een prima start, voelde zich prima thuis op het rondje, maar was misschien iets te enthousiast, wat ze met een paar schuivers moest moest bekopen. Gelukkig geen fysieke schade, maar in de uitslag verloor ze een paar plaatsen.
Anneke reed op zeer gepaste afstand in de middenmoot en profiteerde van de foutjes van Dagmar. Irene was ook van de partij en wist de eerste helft van de wedstrijd goed door te komen, maar de vermoeidheid speelde in de tweede helft op, waardoor ze toch wat terugviel.
Iris was opnieuw de beste Moldame en wist wederom een podiumplek in de wacht te slepen. Als het op techniek aankomt, is Iris waarschijnlijk de beste, maar qua inhoud komt ze net iets tekort voor het hoogste treetje.
Uitslag: Iris 3e, Anneke 7e, Dagmar 8e en Irene 11e.

De foto’s zijn van Henk Harrevelt (harfoto), waarvoor weer dank!

Zondag werd het clubkampioenschap verreden. Het rondje was mogelijk nog ijziger dan de dag ervoor. Iris stak met kop en schouders boven de andere dames uit, ondanks een buiteling de struiken in. Dagmar nam revanche voor zaterdag en legde beslag op de 2e plaats. Anneke werd 3e; Irene nam met een 4e plaats afscheid van de Mol, zij gaat volgend jaar elders verder.