shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand aan de leiding in X2O-TROFEE

Na al het blessureleed is veldrijdster Lucinda Brand bezig aan een reuze revival! Afgelopen dinsdag eindigde Lucinda in de X2O-veldrit van Herentals op een verrassende 2e plaats achter “youngster” Puck Pieterse! Aangezien klassementsleidster  Denise Betsema (Pauwels sauzen Bingoal) daar vanwege een lekke band op grote achterstand finishte, kwam Lucinda tot haar grote verrassing aan de leiding van het op tijd samengestelde X2O-klassement. Op donderdag moest Lucinda haar leidende positie verdedigen in de X2O duinencross te Koksijde. Geen eenvoudige opgave, omdat het daar gelegen zand parcours niet bepaald de favoriete ondergrond van onze Dordtse Molrenster is. Lucinda verweerde zich echter met verve en wist haar naaste belagers voor het klassement, Ceylin Del Carmen Alvarado en Denise Betsema op flinke achterstand te rijden. Ploeggenote Shirin van Anrooij etaleerde opnieuw haar grote vorm van de laatste weken en verwees het andere jonge Nederlandse talent Fem van Empel naar de 2e plaats. Lucinda veroverde met een 3e plaats ( zie foto) haar zoveelste podiumplaats van de laatste weken en mag komende zondag opnieuw haar opgedane zandervaring tonen in de wereldbeker cross van Zonhoven!

 

https://x2otrofee.be/klassement-elite-vrouwen/