shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Rogelli verlengt contract en blijft de kleding van DRC De Mol leveren

DRC De Mol heeft het contract met langlopende kledingsponsor Rogelli verlengd tot eind 2025. Het oude contract liep tot eind 2022.

De nauwe samenwerking bevalt ons allebei al jaren goed dus we zijn erg blij dat we met elkaar door kunnen.

Rogelli bouwt aan een duurzame toekomst. Melvin Wagtmans: ‘Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun favoriete sport in comfortabele sportkleding. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport: amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Genieten van de afstand in kwalitatieve en functionele sportkleding, dat is waar wij voor staan.’ De slogan van Rogelli is niet voor niets ‘Enjoy the distance’. Dit motto komt niet alleen terug in het design van de kleding waarbij comfort nog altijd centraal staat, maar ook in het verhaal dat Rogelli vertelt. Wie sportkleding van Rogelli koopt, is onderdeel van dat verhaal. Een verhaal dat draait om genieten van sport.


* Melvin Wagtmans tekent het contract dat loopt tot eind 2025.