shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Clubactie 2022; uitreiking tijdens de jeugd feestavond!

clubScreenshot 2023-01-17 083102 169clubScreenshot 2023-01-17 083102 ca0dc595-43ec-44c8-ab3b-3b03d0966516.JPG

Zaterdag 14 januari 2023 was het moment dan daar, naast de gebruikelijke feestavond voor de jeugd, waar de beste tijdritten + bijbehorende bekers van de jeugd worden uitgereikt, en de Molrenner van het jaar bekend gemaakt wordt maar waar ook afscheid genomen wordt van de oudste jeugd, die na categorie 6 (meisjes) en 7 (jongens) voortaan door het wielerleven gaan als Nieuweling, nog een ander hoogtepunt voor diverse rennertjes!

Maar welk moment doelde ik dan op? Ja natuurlijk op de bekendmaking en uitreiking van de Grote Clubactie van het afgelopen jaar! Alle kinderen werden in de gelegenheid gesteld om lootjes van de Grote Clubactie te verkopen, waarvan 80% van de opbrengsten ten goede komt aan de eigen vereniging!

Afgelopen jaar waren er iets minder loten verkocht dan over 2021, maar nog steeds een hele mooie opbrengst voor maar een klein clubje aan verkopers. In totaal zijn er 391 loten verkocht door 16 kids. De opbrengst kwam daarmee op ruim 900 euro!

Ieder jeugdlid die 1 of meer loten had verkocht, kreeg een certificaat uitgereikt met daarop zijn/haar naam en het aantal verkochte loten. De verkopers die 25 of meer loten hadden verkocht, kregen dit jaar een medaille van de landelijke organisatie in verband het 50 jarig bestaan van de Grote Clubactie.

Voor de beste drie jongens en meisjes was er nog een kleinigheidje, een blik met snoepgoed!
En voor de topverkoper van dit jaar, net zoals vorige jaar, een cadeaubon!

Dit jaar werd de lat wel erg hoog gelegd voor de concurrentie, want de winnaar wist maar liefst 113 loten te slijten!

Als grote verrassing is er naast de genoemde prijzen een nieuwe prijs in het leven geroepen, een enorme wisselbeker!
Zo kunnen we voor elk jaar dat we meedoen aan de Grote Clubactie de winnaar toevoegen op de voet van de wisselbeker en zal dit jarenlang een blijvende herinnering geven, en een doel om voor te gaan!

Dit jaar was de winnaar Jitse Flach (categorie 2), met dus 113 verkochte loten!!
Super gedaan!

Ook dit nieuwe jaar zal de Grote Clubactie ongetwijfeld weer uitgerold worden over het gehele land (vanaf september).
Uiteraard zullen wij met de jeugdafdeling van DRC de Mol dan weer van de partij zijn, en kunnen de kids de onderlinge strijd aangaan wie dan in december/januari de wisselbeker mee naar huis mag nemen!