shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Julian te Winkel tweede in eindklassement GP Cycling Cup

1692eplek_Julian-1440x1080 2eplek_Julian.jpg

Julian te Winkel is tweede geworden in het eindklassement van de GP Cycling Cup. Als tweedejaars nieuweling fietste hij de afgelopen maanden mee in de B-categorie van deze regionale veldritcompetitie, samen met een aantal andere nieuwelingen en een vaste groep renners van 40 jaar en ouder. De laatste wedstrijd van dit seizoen werd gereden op zijn MTB-thuisparcours in Bergschenhoek. Het verschil van 10 punten met de nummer 1 John Behrens, ontstaan nadat Julian een wedstrijd moest missen, kon hij niet meer goedmaken. Maar een mooie derde plek bij deze wedstrijd bleek voldoende om de tweede plaats in het eindklassement veilig te stellen. In de komende maanden fietst Julian voor MTB-club DirtyHill mee in de 3-Nations-Cup en voor DRC De Mol op de weg.