shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Crosscompetitie afgesloten met podiumplaats voor Iris

image_6487327 (2) image_6483441 (12) image_6483441 (11) image_6483441 (10) 169image_6487327 (2)

De laatste cross in de GP Cycling crosscompetitie zit erop. De meeste parcoursen waren in eerdere edities ook al eens bezocht, maar Dirty Hill in Bergschenhoek ontbrak in het rijtje. En dirty was het! Het parcours op de heuvel was bijzonder zwaar, met stevige beklimmingen en heftige afdalingen. Iris leverde een spannende strijd en wist met slechts één punt verschil haar derde plek in het klassement te verdedigen.
Dagmar was op dit zware rondje ontketend en reed onbevreesd naar de negende plek van de dag. Anneke volgde op de elfde plek en Annieta, die nog wat hinder ondervond van een verkoudheid, werd twaalfde.
Voor het algemeen klassement maakte het niet meer uit: Iris 3e, Anneke 6e, Annieta (die een paar wedstrijden miste door blessure) 7e en Dagmar 8e. En daarmee zijn de Moldames goed vertegenwoordigt in het veldrijden!

De foto’s zijn van Koos ‘t Hart (fotokoos) en Henk Harrevelt (Harfoto).
Beide heren, hartelijk dank voor jullie vrijwel altijd aanwezig zijn en jullie mooie foto’s!