shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Gebr.Kloens B.V.

De klok staat weer op zomertijd en dat betekent dat de avondcompetities bij DRC De Mol weer zijn begonnen! De tweede wedstrijd van de woensdagcompetitie (Jawel, niet meer op donderdag!) staat in het teken van de Grote Prijs Gebr.Kloens B.V.

Prima weer en met een mooie opkomst van 47 renners waaronder veel hardrijders belooft het een pittige woensdagavond te gaan worden. En dat werd het! Ontsnappingen aan de voorkant, het peloton erachteraan en de eerste slachtoffers achterin die een ronde moeten laten lopen. Tijdens de vierde passage van de meet stond de gemiddelde snelheid op bijna 46 km per uur. De auteur van dit verslag moest op dit moment al een ronde laten lopen.

Halverwege de wedstrijd ontstaat er een succesvolle ontsnapping met een kopgroep van 10 snelle mannen en ondanks de pogingen van het peloton om ze terug te halen weten ze een flink gat te slaan. Terwijl het langzaam begint te schemeren meldt Lucas Janssen zich vanuit de kopgroep na 31 zware ronden als eerste bij de meet en pakt daarmee de Grote Prijs Gebr. Kloens B.V. Bij de nieuwelingen wint Cyriel Hooghwerff. Weliswaar de enige deelnemer vandaag, maar dik verdiend want hij heeft de snelle, pittige wedstrijd gewoon in het peloton uitgereden, zonder een ronde te hoeven passen.

Het verplaatsen van de Grote Prijzen competitie naar de woensdagavond lijkt een goede beslissing te zijn geweest want we hebben al twee mooie wedstrijden gezien met mooie opkomsten!

Uitslag bij de A categorie:

  1. Lucas Janssen
  2. Ronald van der Laar
  3. Simon Haberlah

Uitslag bij de Nieuwelingen:

  1. Cyriel Hooghwerff