shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

5e Rogelli Sportswear maandagavond wedstrijd

Lekker fietsweer, droog en een beetje zon, niet te koud dat is garantie voor een lekkere fietsavond bij DRC de Mol te Dordrecht.
Vanavond werd alweer de 5e Rogelli Sportswear maandagavond wedstrijd gereden. Mooie opkomst, hulp bij de inschrijving van Gerben Verschoor, zodat hij binnenkort Anita kan vervangen, konden we snel die 58 renners van een rugnummer voorzien. De start vanaf mei weer een half uurtje later, 19.30 uur. Omdat er veel file stond, hebben Richard en Hans nog even gewacht tot we compleet waren.
Onze trouwe supporters hadden vanavond hun vrouwen meegenomen, dus het was wederom een gezellige bende.
Er werd vanavond heel hard gereden in het begin van de wedstrijd. Er werd een strak tempo gereden door Sander Spoolder en hij probeerde wel weg te komen, maar kreeg niemand mee. Einde koers springen er toch 4 man weg en wisten vooruit te blijven. Tijn Huberts wist de sprint te winnen voor Chris Maas en Tonny Berends, Dennis Lems de nummer 4. Robert de Poel was er vanavond ook weer bij na zijn marathon avontuur en wist de sprint van het peloton te winnen.
Tot volgende week weer!
Richard, Hans en Anita