shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Grote Prijs Nico van Pelt Catering

Een mooie woensdagavond met toch weer dat frisse windje en een mooie opkomst van 42 renners, dat is het recept voor de Grote Prijs Nico van Pelt Catering. En het lijkt weer een pittige avond te gaan worden, want er hebben zich weer een flink aantal hardrijders gemeld vooraan bij de start om 19:00!

Bijna direct vanuit de start, is het meteen volle bak wedstrijd. Het bekende spelletje van wegrijden, terughalen, kijken, weer wegrijden wordt vooraan met plezier gespeeld terwijl het achteraan aardig aanpoten is om bij te blijven. Want de snelheden zijn hoog!

Na 20 minuten staat het gemiddelde bij de auteur op bijna 45 kilometer per uur en kan op dat moment even niet anders dan een ronde te laten lopen. Het blijkt een slagveld te worden achterin, de één na de andere renner moet passen.

Na een uur koersen wint Cyriel Hooghwerf bij de Nieuwelingen, zijn 3 concurrenten van de avond moesten al eerder in de wedstrijd laten lopen.

Terwijl het peloton is uitgedund tot ongeveer de helft van wat er gestart is, wordt aan de voorkant de slag gemaakt. Een kopgroep van drie mannen blijft uit de greep van het rondrazende peloton en zij gaan onderling uitmaken wie vanavond de prijs pakt. Althans, dat dachten ze…

Voor Tim Bierkens raast het sterk uitgedunde peloton nog niet snel genoeg rond, want hij vertrekt enkele ronden voor het einde vanuit het peloton richting de kopgroep. Hij komt er bij, gaat er direct overheen en pakt met een mooie solo de Grote Prijs Nico van Pelt Catering. Indrukwekkend!

Zowel Thomas Nieland en Ronald van der Laar verstevigen hun eerste en derde plek in het klassement met een flink pak punten.

Uitslag bij de A categorie:

1. Tim Bierkens
2. Thomas Nieland
3. Ronald van der Laar

Uitslag bij de Nieuwelingen:

1. Cyriel Hoogwerff
2. Luke Chow
3. Mees Bassa