shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Daan den Breejen wint Grote prijs ProcessMinded

Als je thuis blijft, hoef je weliswaar niet in de regen te koersen maar dan pak je ook geen punten! Met die gedachte stonden er 18 renners aan de start voor de Grote prijs ProcessMinded.
Terwijl donkere wolken zich samenpakken boven het toch al natte parcours van DRC De Mol wordt de wedstrijd in gang gezet.
Het zal weer een zware woensdagavond gaan worden, want vrijwel meteen na de start wordt er lekker gas gegeven én begint het weer serieus te regenen. Dit zou dé avond gaan worden waarop Chris Noorlander heel misschien één of twee puntjes extra kon gaan pakken maar hij werd in de tweede ronde weer genadeloos uit zijn droom geholpen door een lekke achterband.
De wedstrijd loopt zoals verwacht, avonturiers krijgen nooit een grote voorsprong en de groep blijft redelijk bij elkaar. Voorin zit je aardig maar zit je verder naar achteren, dan word je getrakteerd op een spray van water, modder, levende en (half) dode beesten en een kilo zand.
Na ruim 45 minuten koers, volgen er nog enkele lekke banden en blijven er 11 doorweekte renners over.
In de laatste ronde komt Martijn van der Laan op enkele seconden voorsprong van de andere 10 te zitten, maar nét voor de meet komen er nog twee renners overheen. Martijn wordt derde, net als vorig jaar tijdens de Grote prijs ProcessMinded. Arjan van de Minkelis wordt met millimeterwerk tweede. Daan Den Breejen wint de grote prijs en neemt tegelijkertijd de eerste plek in het klassement over.
Bij de nieuwelingen blijft het klassement ongewijzigd want vanavond zijn er geen deelnemers in deze categorie.
Hopelijk heeft iedereen de fiets weer snel schoon, banden geplakt, (reeds opgedroogde) flora & fauna verwijderd uit de helm én zand uitgespoeld want volgende week is er weer een grote prijs!
Uitslag bij de A Categorie:
1. Daan den Breejen
2. Arjan van de Minkelis
3. Martijn van der Laan