shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel en Daan snelste koppel in Abbenbroek

foto-site-mol.jpg

Warme eerste zaterdag van de zomervakantie op de agenda koppeltijdrit Abbenbroek.
Drie Molkoppels hadden zich ingeschreven. Eerste koppel aan de start was Kylian de Vroomen met vader Michiel. 2 ronden moesten zij rijden. Snelle eerste doorkomst, Kylian netjes in het wiel van Michiel. Kwamen in mooie tijd over de streep die de snelste bleek van die categorie.
Daarna was het de beurt aan Harmen Fluitstra en Bjorn de Klerk. Voor beide de eerste keer maar er was goed geoefend. Zij eindigden als 6e in hun categorie.
Nadat zij gefinisht waren was het de beurt aan Cyriel Hooghwerff en gangmaker Daan den Breejen. Snelle eerste ronde. Tweede ronde zag er ook goed uit, de derde ronde zou de beslissing geven.
In de jurywagen werd er even met verbazing naar de cijfers gekeken. Wie waren die 2 renners in de nieuwelingen/junioren categorie? Wat bleek, zetten ze de tot dan snelste tijd neer. Wauw. Er kwamen nog renners na hun dus tot het eind spannend. Maar de heren hadden zo snel gereden dat niemand hun tijd meer zou verbeteren! Verbazing alom ook bij oud Mol-leden Bas Canoy en Leo Gödde die ze ook achter zich gehouden hadden. Cyriel op een tijdritfiets en Daan op zijn gewone racefiets. Het kan dus nog sneller… volgend jaar maar de wisselbeker gaan verdedigen.