shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas knokt zich naar P11 op het nk-gravel

FB_IMG_1694283984193.jpg

Zo vandaag stond nk banholt bij de grote dames op het programma. Samen met isere parkoers verkent en wat dat betreft wist selena gelijk al wat lastig punt was. Voor ons was het nog even dubben welk profiel en welke banden spanning maar besloten om gewoon wat vertrouwd is mee te starten. Selena had goede start en kon goed meekomen. 1ste ronde door kwam dan de stuk wat ze wist zwaar zo worden en niet 1 klim bepaald haar ding was en bleek ook in de koers. Moest daar ook direct af maar wist dit dan zeer knap 2 ronde’s te corrigeren en kon telkens aansluiting ondanks ruime achterstand weer goed maken. 3 ronde werd de achterstand iets groter en moest kopgroep laten gaan maar bleef haar ding doen en viel niet stil. Uiteindelijk kon ze beslag leggen op P11 en kwam tevreden en met glimlach over de finish. Was na koers heel reëel en zei ook rest simpel gewoon beter op dat stuk. Kon nog veel corrigeren en constant terug komen maar dit maakte simpelweg het verschil en de rest gewoon beter erin. Wel zeer tevreden met rest van de race na nog wat gedronken te hebben lekker was het tijd voor een hele frisse duik in ijskoud water hahahahaha. Goed selena genoten en afgezien deze gravel tocht maar mooie ervaring en goed gevoel aan overgehouden. Nu nog even lekker nagenieten iedergeval en naar de kleebergcross die dan komend weekend op programma staat. Al zal deze minder warm worden en zeker geen lange asfalt klim:) foto Björn van der schoot