shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Kleebergcross opening van seizoen voor selena bas

FB_IMG_1694865215930-1.jpg FB_IMG_1694969236465-0.jpg

Dit weekend stond voor selena 1ste cross van het seizoen als junior op het programma in mechelen. Zaterdag nationaal en zondag internationaal en dus pittige opening van het seizoen. Zaterdag nationaal en parkoers was droog. Ze had een goed maar rustige start. Na halve ronde besloot ze door te trekken en kreeg een klein gaatje met de 2 achtervolgers. Helaas stukje verder op met opspringen zadel los waardoor op en afspringen stukje lastiger werd en slippertje bij trap zorgen voor los kabel en dus niet meer kon schakelen. Daarna snel wisselen en was inmiddels 1.plekje teruggevallen naar p2. Selena bleef knokken maar kon niet meer naar de voorste toerijden en verschil met renster achterhaar bleef ook hetzelfde en kwam als 2de over de finish. Dag 2 waren de weergoden druk bezig geweest ‘n het veld lag er compleet anders bij dan dag ervoor. Met profs aan de start wist ze zwaar zou worden. Ivm geen punten achteraan starten maar kwam goed weg en dook met mooie groep het veld in. Bij heuvel werd ze even uit balans gebracht en was knokken om naar boven te komen en verloor er veel posities. Uiteindelijk werd het een eenzame race en kon net de aansluiting niet maken met groepje ervoor maar bleef wel binnen de 80% regel. Uitgereden en mooie 26ste plek in haar 1ste uci cross Had ervan genoten zei ze en hiermee kwam eind aan een mooi en zwaar weekend.