shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

⁠Sam Cordy wint Grote prijs ProcessMinded

Waar het vorig jaar nog letterlijk in het water is gevallen door de onafgebroken regen, wordt de Grote prijs ProcessMinded vandaag in perfecte weersomstandigheden gereden! En dat mocht tijd worden, want de afgelopen weken was het steeds toch nét niet.

Om 19:00 vertrekt de groep voor een mooie 64 kilometer wedstrijd. Over het algemeen lijkt het allemaal enigszins soepel te lopen, maar je weet dat er dan toch weer zo’n halve of hele ronde komt waarbij alle zeilen moeten worden bijgezet om een paar koplopers terug te pakken. Hollen en stilstaan, en iedere keer weer een beetje jus uit de benen tijdens het hollen.

Na een uur wint Lennert Nelisse bij de Nieuwelingen, en terwijl er nog steeds mensen proberen te ontsnappen, hebben de kleppers van de woensdagavond al lang begrepen dat dit gaat uitlopen op een massasprint. De benen worden gespaard, nog wat drinken en rustig afwachten…

Enkele rondes voor het einde komt er toch een veelbelovende groep los, en wordt er een flink gat geslagen. In de laatste ronde komt toch ook aan dat avontuur een einde als het peloton nog één keer ernaartoe dendert. Eén man uit die kopgroep blijft nét vooruit en dat is Sam Cordy, die op mooie wijze de Grote prijs ProcessMinded wint.

Uitslag bij de A Categorie:

1.⁠ ⁠Sam Cordy
2.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis
3.⁠ ⁠Jeroen Bijnagte