shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Arjan van de Minkelis wint Grote prijs Rogelli

Terwijl Nederland zich klaarmaakt voor de halve finale van het EK voetbal, wordt er bij DRC De Mol gewoon weer gekoerst, want het lekker weer én de Grote prijs Rogelli wacht op de eindstreep, voor de snelste van vanavond!

Kort maar krachtig. Kort, want we rijden dit keer een uur, zodat de 27 deelnemers en vrijwilligers voor de inschrijving en jury op tijd thuis kunnen zijn voor het Nederlands elftal. Krachtig, dat blijkt wel in de eerste ronde want na 100 meter wordt er meteen serieus gekoerst! Al vroeg in de wedstrijd vallen de eerste slachtoffers achterin, als ze moeten passen.

De wedstrijd is taai, het valt regelmatig uit elkaar in groepjes en met veel moeite komt het dan steeds weer nét bij elkaar. Halverwege de wedstrijd komt er een kopgroep los en ze weten een behoorlijk gat te slaan met de rest van de groep.

Eén ronde voor het einde valt de kopgroep uit elkaar in twee stukken en de drie sterkste mannen gaan in de sprint uitvechten wie de Grote prijs Rogelli gaat pakken. De leider in het klassement, Arjan van de Minkelis, pakt de winst. Bij de Nieuwelingen wint Lennart Nelisse. Iedereen is ruim op tijd klaar voor de halve finale en exact op het moment van schrijven van de uitslagen hieronder, scoort Nederland de 1-0 tegen Engeland!

Uitslag bij de A-categorie:

1.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis
2.⁠ ⁠Sander Lodder
3.⁠ ⁠Rick van der Poel

Uitslag bij de Nieuwelingen:

1.⁠ ⁠Lennart Nelisse
2.⁠ ⁠Siebe Zwemmer
3.⁠ ⁠Julian Doornhein