shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Bart Hordijk wint Grote Prijs Gebr. Kloens B.V.

Op woensdagavond 10 April wordt de tweede grote prijs van de woensdagavondcompetitie gereden; De Grote Prijs Gebr. Kloens B.V. Met een mooie opkomst van ruim 50 renners en prima weersomstandigheden weet je vooraf alweer dat het een heerlijk taaie avond gaat worden.

Het fris aanvoelende windje lijkt geen invloed te gaan hebben en al vroeg in de wedstrijd voel je al aankomen dat het waarschijnlijk gaat eindigen in een massasprint. Continue proberen er renners weg te rijden, maar het peloton rijdt vandaag zo strak en hard dat iedere avonturier weer in de kraag gevat wordt. Achterin moeten soms even alle zeilen worden bijgezet om eraan te blijven.

Terwijl de teller na een klein uurtje op 45 kilometer per gemiddeld staat, wordt er nog maar weer een keer doorgetrokken. Iets te gortig voor de auteur, die even een ronde moet laten lopen. Lennart Nelisse wint intussen bij de nieuwelingen.

Arjan van de Minkelis, die heeft ambities voor het eindklassement en rijdt dan ook zeer attent en sterk, reageert op iedere ontsnapping en zit steeds mee. Vruchteloos, want alle ontsnappers worden steeds weer teruggehaald. En dan, onverwacht, tegen het einde van de wedstrijd, komt dan toch dé slag die vooruit blijft. Drie snelle renners zijn weg tijdens de enige ontsnapping waar Arjan niet mee zit…Dat is pech. En ze blijven nét vooruit. Dubbel pech!

Bart Hordijk wint de Grote Prijs Gebr. Kloens, Tim Angenent wordt tweede en Ronald van de Laar derde, direct gevolgd door het peloton.

Aanstaande zaterdag is DRC De Mol weer met een mooie sterke ploeg renners aanwezig bij de Arno Wallaard memorial, een wedstrijd in de prachtige Alblasserwaard. Een mooie klassieker en mocht je geen plannen hebben, zeker even komen kijken en aanmoedigen!

Uitslag bij de A categorie:

1.⁠ ⁠Bart Hordijk
2.⁠ ⁠Tim Angenent
3.⁠ ⁠Ronald van der Laar

Uitslag bij de Nieuwelingen:

1.⁠ ⁠Lennart Nelisse
2.⁠ ⁠Siebe Zwemmer
3.⁠ ⁠Kylian de Vroomen