shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tim Angenent wint Grote Prijs StayConnect

Voor de liefhebbers van kou, gure wind en mogelijk kans op hagelbuien lijkt het weer een mooie avond te worden op het parcours van DRC De Mol, want dat zijn zo’n beetje de weersomstandigheden tijdens de Grote Prijs StayConnect. Het mocht de 30 renners die verkleumd en trillend aan de start stonden om 19:00 niet deren want ook vanavond zijn er weer punten te halen voor het klassement!
Na twee ronden geneutraliseerd wordt de groep in gang getrokken en direct daarna beginnen de eerste aanvalletjes. Het blijkt een wat voorspelbare wedstrijd te gaan worden waarbij de hele groep bij elkaar blijft én waarbij wegrijden niet mogelijk is, want vrij gemakkelijk wordt iedereen weer in de kraag gevat.
De renners achter in de groep zitten met angst en beven af te wachten op het moment waarop het voorin ontploft en alles uit elkaar wordt getrokken. Maar, dat moment komt niet. Ook de hagelbuien blijven uit. Het peloton blijft bij elkaar.
Na exact een uur wordt de eindsprint voor de nieuwelingen in gang gezet en die wordt 30 seconden later gewonnen door Kylian de Vroomen.
Het begint al snel donkerder te worden en na een uur en tien minuten worden de laatste rondes ingezet. Terwijl Tim Angenent er in zijn ééntje tussenuit knijpt, lukt het de auteur om zich een beetje naar voren te wurmen. Helaas voor korte duur want nog voor de laatste bocht toch weer vakkundig uitgeperst en achterin gedeponeerd.
Tim Angenent wint solo de Grote Prijs StayConnect en met een massasprint van het peloton worden 20 seconden later de rest van de punten en prijzen verdeeld.
Uitslag bij de A Categorie:
1. Tim Angenent
2. Cyriel Hooghwerff
3. Chris Maas
Uitslag bij de Nieuwelingen:
1. Kylian de Vroomen
2. Lennart Nelisse
3. Siebe Zwemmer