shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Angenent wint grote prijs Nico van Pelt Catering

Woensdagavond 1 mei staat in het teken van de Grote prijs Nico van Pelt Catering, op het parcours van DRC De Mol. Het is prima weer, warm! En dat mocht ook eindelijk wel keer. Voor 37 renners dus een mooie gelegenheid om de benen eindelijk wat bij te bruinen.

Voor de liefhebbers van het mooie weer is het helaas alleen in de eerste twee ronden neutralisatie genieten, want zodra de wedstrijd wordt gestart wordt er direct zo hard doorgetrokken, dat alle zeilen bijgezet moeten worden! Het eerste rondje wordt met 48 kilometer per uur gemiddeld gereden. De toon is gezet en tijdens dat eerste rondje moet er al een groepje lossen.

Na die supersnelle eerste ronde komt er wat meer rust in de wedstrijd, en begint het spelletje weer van ontsnappen en terugpakken. De lossers kunnen weer aanhaken. Het blijft echter doorbijten want soms wordt er stevig doorgetrokken. Halverwege de wedstrijd breekt het peloton in stukken maar uiteindelijk komt het toch weer bij elkaar.

Enkele ronden voor het einde is het Arjan van de Minkelis die solo een flink gat weet te slaan. En het ziet er veelbelovend uit, zowel voor de grote prijs van vanavond als voor zijn eerste plek in het klassement. Toch lukt het de groep weer in de buurt te komen en met een beetje voorsprong komen Tim Angenent, Mickey Schuller en Arjan van de Minkelis als eerste drie over de streep. Tim Angenent wint voor de derde keer dit seizoen, en dit keer dus de Grote prijs Nico van pelt Catering.

Uitslag bij de A categorie:

1.⁠ ⁠Tim Angenent
2.⁠ ⁠⁠Mickey Schuller
3.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis

Uitslag bij de Nieuwelingen:

1.⁠ ⁠Siebe Zwemmer