shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Nationaal Kampioenschap wielrennen voor Masters

Beste Mol-leden,

Over minder dan 3 weken organiseren wij in de Dordtse Biesbosch het 2024_NK_Masters Op voorhand een TOP evenement!

Daar komt héél wat bij kijken, onder andere vrijwilligers die een aantal uren willen helpen om alles in goede banen te leiden. Dat varieert van plaatsen of opruimen van hekken in de bochten langs het parcours tot chauffeur van een volgwagen met jury of EHBO.                      En natuurlijk moeten ook bijv. de lunchpakketten klaargemaakt en rondgebracht worden.

Wij kunnen beslist nog steeds wat extra ondersteuning gebruiken. Laat merken dat je          De Mol en onze lokale favorieten een warm hart toedraagt en help de organisatie!

Be proud, be part!                                                                                                                     Mail Willem van Driel, willem6858@gmail.com of bel hem op 0615.186860

Zie: https://www.knwu.nl/nieuws/nationaal-kampioenschap-wielrennen-masters-2024 

 

 

Screenshot