shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tijn Huberts Clubkampioen 2024

Terwijl de meeste mensen op een terras zitten of in het zwembad liggen, is het bij DRC De Mol weer tijd voor de snikhete en altijd taaie clubkampioenschappen!
Bij aankomst is het even zoeken naar de inschrijftafel, die dit keer buiten staat. Erg verstandig, want binnen is het niet te harden.
Bidons worden extra vol gevuld, er wordt nog even rondgekeken naar de concurrentie en het grote indekken is begonnen (Die warmte, mijn benen, verkoudheidje achter de rug, je kent het wel).
Om 19:00 vertrekken de 41 deelnemers voor een slopende, interessante wedstrijd. Er wordt stevig gereden en als er mensen op avontuur gaan, dan wordt het snel weer dichtgereden want er zit een flink pak kanonnen tussen vandaag! Aan de achterkant van het peloton moeten er al snel mensen lossen.
Halverwege de wedstrijd ontstaat er een interessante kopgroep van ongeveer 6 mannen en die weten een behoorlijk grote voorsprong te pakken. Dit lijkt de beslissende slag te gaan worden. Maar wanneer er in het peloton wordt samengewerkt door de allersnelste mannen van de club, dan wordt ook dit grote gat toch weer dichtgereden.
Terwijl het voorin koers is, is men achterin het peloton vooral bezig met meeharken, eraan blijven hangen en hopen dat de bidon niet eerder leeg is dan de benen.
Even voor het einde van de wedstrijd komt er een groep van twee mannen op een goeie voorsprong. Robert de Poel -eeuwig tweede bij de clubkampioenschappen- is los en ruikt zijn langverwachte overwinning. Tijn Huberts rijdt naar de twee mannen toe en komt nét voor de eindstreep eroverheen. Hij wordt de clubkampioen van 2024. Robert de Poel wordt traditiegetrouw tweede en Maarten Speksnijder wordt derde.
Uitslag Startlicentie
1. Tijn Hubers
2. Stefan Kramer
3. Jeffrey van den Hoven
Uitslag Sportklasse
1. Robert de Poel
2. Jeroen Bijnagte
3. Justin Meulpolder
Uitslag Elite / Beloften / Amateurs
1. Maarten Speksnijder
2. Sander Lodder
3. Jarno Goudriaan
Uitslag Junioren
1. Cédric de Jager
2. Cyriel Hooghwerf
3. Timo Schippers
Uitslag Vrouwen
1. Anouk Bijl
2. Manon Brand
3. Annieta Alblas
Uitslag Nieuwelingen
1. Kylian de Vroomen
2. Lennart Nelisse
3. Julian Doornhein
Uitslag ID
1. Jean Hamers