shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Sneeuw bij de mol

20-01-2024 Geen wedstrijd

Helaas geen wedstrijd komende zaterdag 😞
Dit zijn recente foto’s van het parcours voor het clubhuis maar aan de achterkant, de schaduwzijde, is het nog erger. Vandaag is er zelfs nog wat bijgevallen, zout strooien is voor ons nooit een optie omdat je daar anders het hele jaar last van heb.
Echter het belangrijkste is dat onze sponsors de baan niet kunnen, schoonmaken na het crossen en de werkzaamheden (de baan heeft op de slechte plekken nieuw asfalt gekregen) Het onder hoge druk schoonspuiten en opzuigen van het vuile water kan niet onder deze omstandigheden helaas.
We zetten nu in op volgende week zaterdag 27 januari te gaan starten met de Advema NVM Makelaardij & Financiële Dienstverlening competitie, hopelijk tot dan!