shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

podiumplaatsen mol dames

Tijdens de laatste wedstrijd in de GP Cycling crosscompetitie wisten Annieta Alblas en Iris Verschuren zich verzekerd van het eindpodium met respectievelijk de tweede en derde plaats.

De competitie kende een wisselend verloop voor beide dames. Annieta wist 4x op het podium te eindigen, maar niet ieder parcours lag haar even goed. Ze heeft wel laten zien dit jaar een grote stap gemaakt te hebben, zowel op gebied van techniek als op kracht en snelheid.
Iris begon de competitie sterk, maar kwam lelijk ten val in Den Haag, waar ze nog wel 2e wist te worden. Helaas moest ze een week later verstek laten gaan vanwege haar kwetsuur en had daarna een paar wedstrijden nodig om het goede gevoel weer terug te krijgen. Ze wist 3x een plaats op het podium te veroveren.

Dagmar van Wieringen beleefde een moeilijk jaar. Door een onopgemerkte sleutelbeenbreuk in de laatste cross van vorig jaar, stond ze lang aan de kant. Pas in de laatste wedstrijden lijkt ze op de weg terug te zijn.
Anneke Lubeek, die niet van ophouden weet, kan terugkijken op een regelmatige competitie. Als enige dame reed zij elke wedstrijd in de GP cycling competitie en pakte daarnaast op zondag nog een paar wedstrijden in de Mol-Delta-Ahoy competitie mee.
Al met al kijken de dames terug op een mooi en vooral leuk seizoen, met wisselende, uitdagende parcoursen.
We bedanken alle verenigingen weer voor hun gastvrijheid en de inzet van de vrijwilligers!

De foto’s zijn afkomstig van Cok Sportactiefoto en Harfoto, waarvoor dank!