shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Benidorm

Lucinda grijpt naast podiumplaats in Benidorm

In de eerste wedstrijd in haar rood wit blauwe kampioenstrui is Lucinda Brand er niet in geslaagd om op het podium te eindigen. Op het gortdroge en razendsnelle parcours van de wereldbekerwedstrijd in Benidorm maakte onze Molrenster in het begin van de wedstrijd een slippertje, waardoor zij het contact met kop van de wedstrijd verloor. De Baloise Trek Leeuwin kon de opgelopen schade helaas niet meer herstellen en moest met lede ogen toezien, hoe een drietal rensters de podiumplaatsen voor zich opeiste. De strijd om de overwinning werd namelijk uitgevochten tussen wereldkampioene Fem van Empel, Puck Pieterse en wereldbekerleidster Ceylin del Carmen Alvorado. Lucinda moest in haar strijd om de 4e plaats diep in haar reserves tasten, om de Hongaarse Kata Blanka Vas en Italiaans kampioene Sara Casasola achter zich te laten en zo de 4e plaats veilig te stellen. In de strijd om de zege wist wereldkampioene Fem van Empel de sprint te winnen van Pieterse. Een knokkende Alvorado stelde de derde podiumplaats veilig en verstevigde hierdoor haar leiding in het wereldbekerklassement.

Foto’s: imago-images

Uitslag UCI Wereldbeker Benidorm 2024 – Elite Vrouwen (cyclocross24.com)