shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Topweekend voor Lucinda Brand

Nederlandskampioene Lucinda Brand was het afgelopen weekend opnieuw zeer succesvol! Zaterdag soleerde de Molrenster in de Superprestige Noordzeecross in het West Vlaamse Middelkerke na een indrukwekkende wedstrijd, waarin zij vanaf de eerste ronde de leiding greep, naar een imposante overwinning. De goed op dreef zijnde Laura Verdonschot finishte op ruim een minuut achterstand als 2e, gevolgd door Ceylin del Carmen Alvorado, die zich op deze manier verzekerde van de eindzege in het Super Prestige klassement.

Zondag startte Lucinda in de Krawatencross te Lille om haar 2e positie in de X2O Trofee te verdedigen. Klassementsleidster Fem van Empel schoot hier als een raket uit de startblokken, op de voet gevolgd door Lucinda. De Baloise Trek Leeuwin kon één ronde in het wiel van de wereldkampioene blijven, maar moest zich daarna gewonnen geven en genoegen nemen met de 2e plaats. De 3e plaats werd opgeëist door de opnieuw verrassend sterk rijdende Laura Verdonschot. Met nog 1 rit voor de boeg (Brussel) verzekerde Fem van Empel zich van de eindoverwinning in de X2O Badkamers Trofee, terwijl de 2e plaats niet meer aan Lucinda’s neus voorbij kan gaan!

Uitslag Superprestige Middelkerke – Noordzeecross 2024 – Elite Vrouwen (cyclocross24.com)

Uitslag X2O Trofee Lille – Krawatencross 2024 – Elite Vrouwen (cyclocross24.com)